Promenio životne navike

Kralj turbo-folka nakon operacije vraća se na scenu jači nego ikad: Pevajte, veselite se, birajte ljubav i manite se poroka

0

Pre pet meseci na jednoj od najboljih klinika u Beču operisan je Džej Ramadanovski. Uspešan oporavak pevača nakon operacije srca rezultirao je velikim povratkom na muzički scenu, kao i promeni mnogih životnih navika.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Džej priznaje da su mu poroci uništili život i da je zahvaljujući porodici uspeo da se izvuče iz tog pakla, piše Kurir. Snimio je dve nove pesme, kao i duet "Hej, živote, druže", sa kolegom Bobanom Rajovićem.

Džeki je jači nego ikad! Ali nisam ja zvezda, već sam pevač koji mnogo voli svoj posao. Imao sam zdravstveni problem i ne mogu da kažem da nije bilo čupavo. Bilo je povuci-potegni, srce je to. Nisam ja više u cvetu mladosti. Šest banki imam. Kad ostanem sam, često pomislim na to da li mi je došao sudnji dan. Ali bio sam u sigurnim rukama, a tu je i porodica i, hvala bogu, sada je sve u najboljem redu. Ne dam se ja! Imam za koga da živim i da pevam još mnogo godina. I dalje me zeza visok pritisak, ali sam promenio mnoge životne navike. Doktori su mi sredili zalistak na srcu. Šta sam sve prošao, dobro je da mi čuka još radi", priča pevač.

Džej je jedna od malobrojnih poznatih ličnosti koje su javno priznale da su konzumirale drogu i alkohol, ali to je sada iza njega.

Zbog toga mi je život i bio ugrožen. To je najveće zlo. Nikome to ne bih preporučio. Mladi treba da povedu računa, ne treba da uzimaju te budalaštine. I alkohol sam smanjio. Preterivao sam u piću. Pio sam ko smuk. Ponese te društvo, atmosfera. Čika Džeki ima mnogo iskustva i zato kažem - pevajte, veselite se, birajte ljubav, manite se poroka. To nikome dobro nije donelo, pa ni meni", poručuje folker.

Ramadanovski i dalje stoji pri stavu da neće da komentariše pomirenju ćerke Ane i zeta Adila Maksutovića, ali o unuku priča s ponosom.

On je dedino zlato. Isti je ja. Čovek ne može da ga uhvati. Ne mogu da vam opišem koliko ga volim. To je moj zvrk. Dedin mali prevarant. Začas me obrlati. Samo neka mi je živ i zdrav, a deda će uvek tu biti za njega", zaključuje folker.

foto: Damir Dervišagić

 

 

makonda-tracker