Nekad i sad

ODUVEK SAM ŽELEO DA BUDEM HIRURG: Robijaš iz "Sunca ljubavi" ostvario je svoj ŽIVOTNI SAN, a evo kako DANAS IZGLEDA!

4

Uloga najpoželjnijeg robijaša u spotu za pesmu "Sunce ljubavi" koju izvodi Džej, pripala je Ivanu Marjanoviću, čija se glumačka karijera time i završila, jer je, kako kaže, ortopedija njegova prva ljubav...

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Pre nego što je postao predsednik zdravstvene komisije Vaterpolo saveza Srbije i član Zdravstvene komisije olimpijskog komiteta Srbije, specijalista oftalmologije i načelnik operacionog bloka Klinike za očne bolesti Kliničkog centra Srbija Ivan Marjanović oprobao se u glumačkim vodama.

Moj dobar drug Srdan Golubović, posle gimnazije je upisao režiju te me je zamolio da mu pomognem u realizaciji njegovog filma za kraj prve godine studija. U pitanju je bio nemi film, gde smo radili demonstracije i ja sam, da bih mu pomogao, glumio u tom filmu. Kako mi je on to tada ispričao, njegovi profesori su pogledali film, bili su oduševljeni i rekli mu da me posavetuje, da bi trebalo da razmislim o glumi", kroz osmeh se Ivan prisećao starijih vremena.

Davne 1995. godine, godinu dana nakon pojavljivanja u studentskom filmu, od svog druga ovaj doktor, koji se svakoga dana trudi da svojim pacijentima sačuva vid, ponovo dobija poziv.

 

Sa pevačicom je prolazio kroz opšte RASULO: Zbog ovog manekena iz Cecinog spota se argentinska lepotica preselila u Čačak (FOTO)

Spot za pesmu 'Sunce ljubavi' rađen je pod dirigentskom palicom Darka Bajića, dok je moj drug Srdan bio režiser", priča Marjanović.

 

 

makonda-tracker