podići će prašinu

Aca Lukas na neobičan način čestitao praznik: Srećan Osmi mart SKORO svim ženama na planeti

0

Popularni pevač je, povodom Međunarodnog dana žena, uputio nežnu i dirljivu poruku svojim ćerkama Miljani i Viktoriji, ali se na interesantan način osvrnuo i na to da ne čestita današnji praznik baš svakoj ženi.

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Aca Lukas ponosni je otac četvoro dece - Miljane, Lazara, Andreja i Viktorije. Na dan kada slavimo dame, on je poželeo da svojim ćerkama, najdražim ženama u svom životu, javno uputi najlepše reči.

 

Pevač je na Instagramu objavio fotografiju za koju je pozirao sa svojom najmlađom ćerkom i napisao:

 

- Cvetiću moj najlepši, ovo je i tvoj dan, jer ste ti i Miljana jedine prave i večne ljubavi u mom životu! Mimi, srećan ti Osmi mart i srećan Osmi mart ovoj maloj i novoj ljubavi koju ćeš doneti na radost, tu novu ženu mog života! Za vas živim i samo ste vi i vaša braća ono sto me nosi i ne da da posustanem u ovoj deponiji smeća koja se zove moj život i okruženje ! Čast malom broju izuzetaka! Zbog vas ću da preorem planetu i, na žalost mnogih, biću najbolji dokle god to bude potrebno da biste vi postali svoji ljudi.

 

 

Pevač je, potom, istakao da ovo nije čestitka baš svakoj ženi.

 

- Srećan Osmi mart SKORO svim ženama na planeti! - napisao je Lukas i dodao da je Viktorija tatina najmlađa i najslađa mezimica.

 

- Viki, srećan ti Osmi mart. Budi ceo život srećna i pametna. Tata te voli i živi za tebe!

 

 

makonda-tracker