konačno progovorila

Sonja Vuksanović otvoreno o Lukasovom ljubavnom životu: Posle mene, uvek će nalaziti samo bezvezne devojke

0

Otkad je objavljeno da su se Aca Lukas i njegova supruga Sonja rastali, ona nije komentarisala pisanje medija o njegovom privatom životu. Sada je, ipak, izrazila svoj stav.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Nakon što su se Sonja i Aleksandar Vuksanović rastali, mediji su pevača povezivali s više lepotica, od kojih je poslednja starleta Božana Vujinović.

 

- Nisam upućena u njegov ljubavni život, ali on će posle mene uvek samo bezvezne devojke da nađe. Meni to ne smeta, što je više takvih, meni je super. Ja sam zdrava žena i pametna koja živi sa svojim odlukama vrlo svesno i zadovoljno. Malo je takvih, ali ja sam primer - kaže Sonja.

 

 

Nakon incidenta kada je Sonja optužila Lukasa za nasilje u porodici, ona se povukla u medijsku tišinu.

 

- To je teška priča. Neka priča ko šta hoće, mene to stvarno ne dotiče. Baš sam se izdigla iznad svega, ne čitam novine, nemam predstavu ni o čemu. Ne volim da dajem intervjue jer nemam ništa od toga, ne živim od toga, ne izdajem pesme i ne vidim sebe u tome. Srećna sam što sam izašla iz svega toga svesno. Mene mediji ne interesuju u tom smislu, ja sam bila u medijima zbog muža i više nemam potrebu za tim - ističe Sonja.

 

makonda-tracker