brodolomi

Porodica pre svega: Nakon šest godina braka Dejan Matić progovorio o bračnoj krizi i neuglasicama

1

Pevač kaže da su poremećene vrednosti dovele do toga da je veliki broj njegovih kolega doživeo bračni brodolom

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

On tvrdi da je ljubav osnova svega.

 

 

Dejan Matić sudbonosno "da" izgovorio je pre šest godina supruzi Jeleni, sa kojom ima dva sina Zorana i Konstatina. Dejan priča o ljubavi i kompromisima koje pravi, svojoj tvrdoglavosti i vaspitavanju mališana.

 

Kako se poslednjih godinu dana veliki broj njegovih kolega razveo, nismo mogli a da ga na početku razgovora ne pitamo kako je on uspeo da održi svoj brak.

 

Primećujem porast razvoda, kao i vi. Sve je to rezultat i vremena i vrednosti u kojima živimo. Jelena i ja, zaista, nikada nismo mali nijednu bračnu krizu. Bude pokoja normalna nesuglasica, ali je brzo rešimo. Najvažnije je da ima ljubavi, a nje je napretek. Razumevanja takođe, kompromisa bez kojih je zajednica nemoguća", objašnjava Matić, koji se trudi da svaki slobodan trenutak provede sa porodicom.

 

"Što su dečaci stariji i zreliji, slobodnog vremena za nas dvoje je više. Nekad to bude lepa večera, nekad bioskop. Vreme leti, pa se trudimo da se više posvetimo deci, a mi ćemo biti sami kad stignemo na red", kroz osmeh kaže pevač, koji je srećan što je našao srodnu dušu sa kojom ima iste poglede na vaspitavanja sinova.

 

 

makonda-tracker