"nežno sam joj pričao i šaputao"

Već drugog dana veze su započeli zajednički život: Saša Popović otkrio kako je izgledao početak njegove i Suzanine ljubavi

0

Nakon prvog poljupca, nekadašnji muzičar i današnji direktor Grand produkcije shvatio je da je Suzana Jovanović žena njegovog života.

foto: Damir Dervišagić

Direktor Grand produkcijeSaša Popović je u emsiji "Balkanskom ulicom" prvi put je ispričao detalje iz svog života za koje javnost do sada nije znala.

 

Popović se prisetio trenutka kada je počela ljubavna veza između njega i pevačice Suzane Jovanović, koja je nekoliko godina posle zabavljanja krunisana brakom.

 

- Prvi put sam ugledao Suzanu na Zlatinoj i Pejinoj svadbi. Bila je u nekim pantalonama i majici. Pevala je svadbu. Tada sam je prvi put video. Ništa nije bilo tada. To je bila 1995. godina, a sa njom sa počeo da se zabavljam tek godinu dana kasnije. Godine 1996. snimala je spot u Zemunici na televiziji Pink. Slučajno sam došao i tada smo se zvanično upoznali - ispričao je Popović.

 

 

Kako je on istakao, bilo je potrebno vreme da se između njih rodi prava ljubav, pa je zaljubljivanje potrajalo. Ipak, već nakon prvog poljupca, sve je bilo jasno.

 

- Nisam se odmah zaljubio, kao što nije ni ona. Dopisivali smo se i onda je krenulo sve svojim tokom. Od maja do septembra smo se viđali. Prvi put smo se poljubili 9. septembra 1996. godine, a već 10. sam je preselio da živi kod mene. Nisam pisao posle nežne poruke, već sam je doveo kući, stavio u krevet i nežno sam joj pričao i šaputao. Svi mi umemo da budemo nežni, ako volimo - ispričao je Popović.

makonda-tracker