presrećan

Skupoceni poklon koji je rasplakao poznatu pevačicu: Iznenađenje supruga Nataše Bekvalac pažljivo osmišljeno samo za njegovu dragu

1

Bekvalčevi i Lazukići ne mogu da sakriju sreću - slavlje je počelo istog trenutka kada je Katja stigla na svet! Kako običaji nalažu, ponosni tata i zvanično će proslaviti ovu životnu radost, a pošto će mu tom prilikom cepati majicu, već ima nekoliko pripremljenih za to.

foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Nataša Bekvalac porodila se poslednjeg dana februara tekuće godine i rodila devojčicu Katju.

 

 

I mama i beba osećaju se dobro, a ponosni tata se ne odvaja od njih. Ipak, pošto su Natu premestili u sobu za odmor, Luka se iskrao po poklon za svoju dragu.

Luka se nije odvajao od Nataše ni u jednom trenutku, a prisustvovao je i porođaju. Kada su Natašu odveli u sobu nakon porođaja da se odmara, on je istrčao iz bonice i ubrzo se vratio. Nosio je veliki buket cveća i poklon. Iznenadio je svoju suprugu dijamantskom ogrlicom čija se vrednost procenjuje na nekoliko hiljada evra. Pevačica nije mogla da krije sreću, a pustila je i suzu radosnicu", kaže izvor blizak pevačici.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Nataša i Luka su videli bebu i već se raspravljaju na koga liči. Naravno da je to u ovom trenutku teško videti, ali su preslatki kada komentarišu. Kako se porodila carskim rezom Nata će ostati na klinici duže nego da je dete rodila prirodnim putem", dodaje izvor.

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

 

 

makonda-tracker