oseća se odlično

Svi detalji porođaja Nataše Bekvalac: Evo zbog čega se pevačica porodila pre predviđenog termina

1

Pop zvezda Nataša Bekvalac donela je na svet devojčicu Katju u jednoj poznatoj privatnoj klinici, a porođaju je prisustvovao njen suprug Luka Lazukić

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Iako je Nataša carski rez zakazala za 1. mart, lekari su ipak odlučili da je porode dan ranije.

 

- Od trenutka kada je Nataša došla u bolnicu da uradi poslednje analize pred porođaj, pa do neplaniranog carskog reza, Luka je bio pored nje. Iako je prvobitno bilo planirano da se Nata porodi sutra, lekari su ipak odlučili da to urade dan ranije i, srećom, sve je proteklo u najboljem redu. Beba je dobila najviše ocene po rođenju, a Nata se oseća odlično nakon porođaja - kaže za „Alo!“ izvor blizak pevačici i nastavlja:

 

- Kada je ugledala ćerku, za koju su ranije odabrali ime Katja, Nataša se od sreće rasplakala, a suze radosnice nije mogao da sakrije ni Luka. Još ne mogu da utvrde na koga beba liči, a Nataša se već šali da je Katja ista tata. Ali Hana je ipak najsrećnija što je konačno dobila sestru - otkrio je izvor i dodao da je ponosni tata isplanirao žurku za rođenje ćerke, koju je morao da pomeri.

 

Inače, Bekvalčeva nije želela da drugi porođaj prepusti slučaju, te je dugo birala u kojoj će se klinici poroditi. Na kraju je odabrala poznatu privatnu kliniku, a za porođaj je morala da izdvoji pet hiljada evra. Naime, porođaj carskim rezom u toj klinici košta 299.000 dinara, dok se prisustvo oca u sali plaća dodatno, kao i boravak u jednokrevetnom apartmanu.

 

 

makonda-tracker