Night Shift s poznatim gostima snimili spot u humanitarne svrhe

Grupa Night Shift snimila je spot za drugi singl sa albuma Bez zaklona, pesmu Nikada, u kome učestvuju brojne poznate ličnosti, a namenjen je prikupljanju sredstava za decu bez roditeljskog staranja
2
1 / 26

Nakon učešća u velikom broju humanitarnih akcija (Produži život, Dax for life,itd.) Night Shift je odlučio da pokrene sopstvenu akciju za pomoć deci bez roditeljskog staranja. U spotu za pesmu Nikada su, pored fanova grupe, učestvovale brojne ličnosti iz javnog života: Ana Stanić, Ivana i Negative, Teodora Bojović, Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi, Aca Celtik i Orthodox Celts, Milan iz Nevernih Beba, Ogi Radivojević, Miki Perić, manekenke Anđelija Vujović, Iva Pavlović i Aleksandra Kovač, Ivana Nikodijević iz Operacije Trijumf, Marčelo i Iskaz, Lav Bratuša iz Darkwood Dub, glumica Ivana Knežević i voditelji Voja Nedeljković, Marina Kotevski, Srđan Predojević, Igor Brakus, Slobodan Šarenac i drugi.

U spotu će se pojaviti i kadrovi sa spektakularnog koncerta održanog petog novembra u Beogradu, povodom promocije albuma Bez zaklona.

- Cilj spota je da se dokaže da svi mogu da budu dobrotvori i da pomognu, bilo da su poznati ili ne, i naravno da se skupe sredstva za one kojima su najpotrebnija. Hvala kolegama i fanovima koji su se odazvali i podržali našu akciju – kaže pevač benda Milan Šćepanović.

Spot će biti prezentovan potencijalnim sponzorima koji će sredstva donirati za potrebe dece bez roditeljskog staranja, a kompletne troškove snimanja i produkcije spota pokriva firma Light And Sound Design.

Planirano je da se spot pojavi u javnosti do kraja godine, a svi zainteresovani za učešće u ovoj akciji ili sponzorstvo iste mogu da kontaktiraju Night Shift na email pr@nightshift.co.rs.

 

makonda-tracker