otvorila dušu

Ceca u iskrenoj ispovesti otkriva: Bila sam sama sa dvoje dece kada su počeli da me udaraju ozbiljni životni uragani

0

U iskrenom razgovoru, Ceca govori o najtežem periodu u životu, otkrivajući ko joj je u tim momentima davao snagu, ali se osvrće i na svoj emotivni status

foto: Dragana Udovičić

- Kada su krenule ružne stvari da se dešavaju u mom životu, ja sam bila jako mlada. Ostala sam sama sa dvoje dece sa 26 godina, kada su počeli su da me udaraju ozbiljni cunamiji i uragani. Niko od nas nema priručnik kako da odgoji decu. Oni su male table na kojima ispisujemo ko smo ustvari mi. Došla sam iz jednog toplog porodičnog gnezda, i imala sam odličan model od svojih roditelja koji sam prenela na svoju decu. Uvek sam se trudila da se to porodično gnezdo ne okrnji - kaže Ceca i dodaje šta je najvažnije kada su porodični odnosi u pitanju:

 

- Na prvom mestu je ljubav koja vezuje ljude i članove porodice, a na drugom mestu je iskrenost, iako je ona ponekad teška i teško prihvatljiva.

 

Ceca je ovom prilikom progovorila i o emotivnom statusu, otkrivajući da je i dalje sama.

 

- Ništa dok se sve ne uklopi kako treba. Meni je mnogo lepo, život sam organizovala kako hoću, idem gde hocu, radim sta hoću. Nije to za mene ništa novo, ali prosto živim drugu mladost sa svojom decom i njihovim prijateljima - kroz osmeh kaže Ceca, koja će uskoro proslaviti 30 godina uspešne karijere.

 

 

makonda-tracker