u društvu svetskih zvezda

Jelena Karleuša nakon druženja s Donatelom Versaće: Na estradi su svesni da postoji razlika između njih i mene

5

Srpska pevačica posetila je Milano, gde je prisustvovala reviji slavne modne kuće, i to na poziv legendarne Donatele Versaće, potvrdivši tako još jednom da malo ko u Srbiji može da stane rame uz rame s njom kada je reč o modi.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Kao neko ko često nosi modele ove kuće, Jelena Karleuša se našla u prvim redovima, i to sa najvećim svetskim facama, a pop diva otkriva kako se provela.

 

- Prvenstveno mi je drago što sam dobila poziv od Donatele Versaće da prisustvujem reviji za kolekciju jesen/zima 2018/2019. Velika je čast sedeti u prvom redu sa mnogim svetskim ličnostima i zahvalna sam na pozivu. Lepo smo se posle revije družili, upoznala sam Donatelu, divna je, zaista. Odlično smo se proveli, nismo maltene ni spavali, ali je bilo fantastično - kaže Jelena i otkriva kako je došlo do specijalnog poziva koji joj je upućen.

 

 

- Mislim da sam ja, kada je reč o Donateli Versaće, tip žene koji ona propagira: visoka, plava, vrlo avangardna, neko ko nema običan, jednostavan kežual stil. Ona ne voli žene koje vole minimalizam. Ja sam pravi tip onoga što ona voli kod žene i mislim da je to razlog što me je pozvala. Njen PR tim je kontaktirao s mojim PR-om i ja sam zaista bila oduševljena - ističe Jelena Karleuša.

 

 

Hello ?? #versacefashionshow #Milano #mfw #VersaceFW18

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

 

S obzirom na to da su je ranije neki optuživali da nosi kopije Versaće, na pitanje šta će sada reći estrada, pop diva ima jasnu poruku.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker