nju smatra nenadmašnom

Jelenom Karleušom je očaran, ali nema reči hvale baš za sve: Evo kako slavni italijanski dizajner komentariše stil poznatih Srpkinja

1

Jedan od najpoznatijih modnih kreatora komentarisao je stil srpskih estradnih zvezda. Neke su ga očarale svojim modnim kombinacijama, ali nije baš svima oduševljen...

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

Italijanski modni kreator Renato Balestra je čest gost srpske prestonice, a novinari jednog domaćeg lista zatekli su ga u jednom beogradskom restoranu, gde su ga pitali za mišljenje o odevanju srpskih pevačica.

 

Za oko mu je najviše zapala pop diva Jelena Karleuša, a otkrio je i šta misli o Ceci Ražnatović, Seki Aleksić i Dari Bubamari.

 

 

- Jelena izgleda veoma moderno i seksi, ali opet nepogrešivo elegantno. Izgleda kao da je svetska rok zvezda, a njeni stajlinzi odaju utisak žene koja ima jak karakter. Verujem da je ljudi primete gde god da se pojavi, a kada gledam njenu sliku, ne mogu da se otrgnem utisku da su Srpkinje veoma lepe i zgodne žene, s odličnim osećajem za modu - ocenio je Balestra Karleušine kombinacije koje je nosila na snimanjima emisije Zvezde Granda.

 

1 / 9 Foto: Dragan Kadić

 

S druge strane, svetski poznati dizajner nije mogao da veruje da pevačica Ceca Ražnatović ima dvoje dece.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker