romansa

Činjenica je da gaji simpatije prema Oliveri: Darko Lazić u koleginici pronašao ono što nije imao kod Ane

0

Međutim, iako je Olivera nekoliko puta posetila Lazića u srpskoj prestonici, golupčići još nisu spremni da ozvaniče romansu, jer nisu definisali svoj odnos...

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Darko Lazić već nekoliko nedelja uživa u romansi sa Oliverom Matijević, zgodnom koleginicom iz Hrvatske, sa kojom se upoznao na jednom nastupu.

 

 

Darko i Olivera su se sreli na jednoj privatnoj proslavi na kojoj su oboje pevali. Odmah su sevnule varnice - Darku se Olivera dopala na prvi pogled, međutim, ni te večeri, ali ni narednih dana, ništa više se nije dogodilo između njih. Razmenili su brojeve telefona i nakon nekoliko dana počeli su da se dopisuju", kaže izvor koji je dobro upućen u ovu priču.

Darko je tih dana prolazio kroz turbulentni životni period, zbog razvoda od Ane, ali i zbog navodnog skandala sa belim prahom, i bilo mu je neophodno da priča sa nekim ko će mu skrenuti misli sa svih negativnih stvari koje su ga u istom trenutku pogodile. U Oliveri je upravo našao dobrog sagovornika i osobu koja ume da sasluša i uteši drugog. Ali, najvažnije od svega, u njoj je najpre našao dobrog prijatelja, koji mu svakim razgovorom popravi raspoloženje, kaže naš izvor i otkriva da je zgodna Zadarka nekoliko puta posetila Lazića u Beogradu.

 

Nastavak na sledećoj strani. 

makonda-tracker