niko nije mogao da poveruje

Verovali ili ne, Elizabetu je ovo oduševilo! Engleska kraljica prvi put na modnoj reviji - i izabrala je najotkačeniju (FOTO)

0

Juče smo prisustvovali istorijskom trenutku: prvi put u istoriji londonske Nedelje mode britanska kraljica Elizabeta Druga prisustvovala je nečijoj reviji!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ne dešava se baš svaki dan da kraljica sedi u prvom redu na nekoj Nedelji mode. Posebno ne britanski monarh - kraljica Elizabeta II, koja će 21. aprila 2018. napuniti 92 godine!

 

Zato je juče na zatvaranju aktuelnog Nedelje mode u Londonu vladalo alarmantno stanje, kada se u prvom redu revije dizajnera Ričarda Kvina pojavila engleska kraljica, piše Elle.

 

U svom prepoznatljivom stilu sa sedom, blago natapiranom kosom uvijenom sa strane, odevena u beličastoplavi tvid kostim, suveren Ujedinjenog Kraljevstva je zauzeo mesto do modne kraljice - Ane Vintur!

 

 

Iako je revija bila prilično moderna i avangardna za modni ukus kraljice: na pisti su prodefilovale manekenke skrivenog lica, odevene i svilene, šarene modele, Elizabeta je izgledala kao da zaista uživa!

 

1 / 10 Foto: Profimedia

 

Međutim, ona bila tu samo kako bi dobila inspiraciju za šoping - bila je gost Nedelje mode i zbog uručenja priznanja nazvanog po njoj - Nagrade za britanski dizajn Kraljica Elizabeta II, prve takve modne nagrade koja se dodeljuje na londonskoj Nedelji mode.

makonda-tracker