Fitnes centar Beogradske arene otvoren za treninge

0
Od 15. novembra sa radom počinje fitness centar Beogradske arene za sve koji žele da treniraju bodi bilding, fitnes, aerobik, pilates ili neke druge programe

Do sada je fitnes centar Beogradske arene bio zatvorenog tipa u kome su isključivo vežbale domaće i strane zvezde iz sveta sporta i muzike, a od danas to mogu svi. LeBron Džejms, Dirk Novicki, Alen Ajverson, Tim Dankan, Leni Krevic, Enrike Iglesias i Eros Ramacoti samo su neka od imena koja su isprobala sprave u Beogradskoj areni.

Visokostručno osoblje i kreiranje programa čiji su sadržaji usmereni širokom krugu ciljnih grupa, garantuju uspešan napredak svakom pojedincu a pored osnovnih programa, fitnes centar Beogradske arene razlikovaće se od ostalih nudeći i programe za redukciju kilaže kao i program za osteoporozu koji se sastoji od specijalnih vežbi za držanje tela i jačanja mišića stabilizatora kičmenog stuba.

Fitnes centar nalazi se na zapadnoj strani kompleksa Beogradske arene i to na preko 300 m2, dok sama sala za vežbanje ima 160 m2 u kojoj je smešteno preko 40 najsavremenijih sprava i prateće opreme.

U sklopu fitnes centra nalaze se i prijemni deo, svlačionice sa tuš kabinama i profesionalnim ormarićima za garderobu, soba za masažu i centralna prostorija za trening.

Svim korisnicima fitnes centra je omogućen besplatan parking u krugu Arene kao i maksimalna bezbednost, sigurnost i privatnost.

Fitnes centar Beogradske arene pruža mogućnost da klijenti vežbaju na novim, originalnim i sertifikovanim spravama italijanskog proizvođača opreme – Panatta.

Ono što program ponude u fitnes centru Beogradske arene izdvaja od drugih je raznovrsnost programa koji sprečavaju pojavu monotonije kod vežbača, stvaranje platoa u vežbanju i podstiče svestraniji razvoj tela i sposobnosti. U ponudi je veliki izbor sprava za body building i najsavremenija cardio linija mašina, (trake za hodanje, steperi, bicikli sa naslonom, kao i širok raspon tegova). Celokupan prostor za vežbanje je klimatizovan i uz nekoliko TV monitora i muzičku liniju čini treninge izuzetno prijatnijim. Bolja figura, više energije, bolje oblikovano telo može se postići u najkraćem mogućem periodu ako se korisnici pridržavaju  upustva i  saveta instruktora, nutricionista, fizioterapeuta i ostalog stručnog osoblja iz tima. Trening paket možete nadograditi i specijalnim programima masaže kao i izradom programa ishrane.

Više informacija na adresi: www.arenabeograd.com/fitnescentar

makonda-tracker