Glossy PRIČA NEDELJE

Petar Strugar ponovo srećan i zaljubljen: Nakon razvoda vratio se staroj ljubavi

0

Glumac Petar Strugar, koji se u novembru 2015. razveo od koleginice Ivane Nikolić, vratio se staroj ljubavi.

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Naime, on se nedavno pomirio s bivšom devojkom, s kojom je već bio nekoliko meseci u vezi nakon razlaza od supruge. Zaljubljeni par često šeta po Vračaru i retko kad se mogu videti odvojeno. Društvo im najčešće pravi Petrov kućni ljubimac Beta, za kojeg i sam često voli da kaže da mu je, pored sina jedinca, veoma važno biće u životu.

 

 

Inače, Petar i njegova izabranica pomirili su se krajem prošle godine. Ljudi bliski umetniku kažu da je Stugar posle dužeg perioda ponovo baš zaljubljen, srećan i ispunjen. Sa svojom izabranicom se veoma lepo slaže i sve slobodno vreme koje mu ostane kad nije na probama za novu predstavu "Boje šteka" provodi u njenom društvu.


Pošto glumac ne voli previše da priča o privatnom životu, u retkim izjavama nikada nije skrivao da je romantična duša.

 

foto: Glossy

Jedino u šta verujem jeste da svako od nas mora sebe celog da posveti onom u šta veruje, pa možda na kraju od svega i ispadne neka bajka. Ja sam nepopravljivi romantik i optimista. Smatram da svi negde tražimo ljubav, jer je lepo i prirodno imati kraj sebe osobu koja vam odgovara i čini vas ispunjenim", rekao je jednom prilikom Petar.

 

 

On je sebi tokom novogodišnjih praznika dao malo oduška, a pored premijere, sprema se da osvoji još jedan veliki cilj.

Vratio sam u teretanu. Dobio sam stomačić, koji je katastrofa. Ideja je da se pripremim za svetsko takmičenje u ronjenju na dah i da se vratim u formu", istakao je Strugar.


Podsećanja radi, on je dve godine bio u braku s koleginicom Ivanom Nikolić. U junu 2014. godine postali su roditelji sina Zarije. Međutim, godinu dana kasnije oni su se rastali. Petar se iselio iz stana, a sina redovno viđa u dogovoru s Ivanom, koja trenutno igra u seriji "Ubice mog oca".

 

Čitajte Glossy, živite život poznatih! 

 

foto: Glossy

 

makonda-tracker