Fatalna

Ništa ne diže prašinu kao njen ljubavni život: Petra Strugara, Gorana Bogdana, pa i jednu damu, ljubila je ova glumica

0

Svojevremeno, lepa hrvatska glumica bila bi u centru pažnje i samo zato što bi se sa nekim držala za ruke...

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Nataša Janjić domaćoj javnosti postala je poznata kada se pričalo da je "ukrala srce" glumca Petra Strugara. Iako njih dvoje nikada nisu govorili o ljubavnoj vezi, glasine su bile jake. Šuškanje je počelo od trenutka kada su se jednom prilikom u javnosti pojavili držeći se za ruke.

 

foto: Damir Dervišagić

Osim sa Petrom, ovu lepoticu su povezivali sa još jednim popularnim glumcem. U pitanju je Goran Bogdan, koji je imao zapaženu ulogu u seriji "Senke nad Balkanom". Navodno, par je imao kratku romansu zbog koje se ona veoma ljutila na novinare što su ih razotkrili.

 

 

 

 

Njen ljubavni život je pod lupom javnosti još otkako su hrvatski mediji pisali da je televizisjki producent i voditelj Joško Lokas ostavio trudnu suprugu zbog glumice koju je i oženio 2012. godine. To nije naišlo na odobravanje javnosti, koja je glumicu tada osudila. Taj brak je potrajao godinu i po dana, a Nataša je utehu pronašla u ginekologu.

 

 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

 

Nataša se sada ponovo našla u centru pažnje zbog, kako prenose hrvatski mediji, raskida od slikara Pere Mrnarevića. Glumica je vezu sa njim prekinula krajem godine, kada se on nakon samo nekoliko meseci iselio iz njenog stana.

 

 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

 

Inače, Nataši su pripisivali i veze sa ženama - strasnim poljupcem sa Ivanom Roščić izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama.

 

 

A post shared by Natasa Janjic (@nanulananula) on

 

 

 

makonda-tracker