dirljiva posveta

Josipa Lisac se na koncertu prisetila druženja s Nebojšom Glogovcem: Imao fantastičan glas i najsrčaniji smeh na svetu

0

Hrvatska muzička diva sinoć je u punom Centru Sava održala koncert, a jedan njegov deo protekao je u emotivnom prisećanju na glumca Nebojšu Glogovca, koji nas je napustio pre manje od nedelju dana.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Jedna od najvećih pevačkih živih legendi na ovim prostorima prošle godine na Dan zaljubljenih je upravo u Beogradu započela turneju kojom je obeležila 50 godina karijere. Tačno godinu dana kasnije, ova slavljenička turneja završila se na istom mestu - u Centru Sava.

 

Josipa je sve očarala magičnim glasom, beskrajnom harizmom i nestvarnom atmosferom kakvu samo ona ume da napravi, a njeni obožavaoci u Srbiji bili su posebno dirnuti kada se muzička diva osvrnula na trenutke koje je provela s Nebojšom Glogovcem.

 

Josipa Lisac je, naime, otpevala numeru za film Ustav Republike Hrvatske, u koje je Glogovac odigrao glavnu ulogu, a mnogi veruju i najbolju u karijeri.

 

 

- Tužno je, napustio nas je divan glumac... Imala sam čast da sarađujem sa njim, a on je imao fantastičan glas i najsrčaniji smeh na svetu - rekla je Josipa publici.

 

Pevačica se prisetila kako je u društvu pokojnog glumca išla do Brijuna, gde je Glogovac nastupao u Teatru Ulysses.

 

- Kada bismo malim brodom išli do Brijuna, ja bih se krila u kabini, a on bi se smejao na palubi. Ne bi slušao kada ga upozoravam da čuva glas zbog predstave, taj se smeh čuo od Fažane do Brijuna, od Beograda do Pančeva - prisetila se Josipa.

makonda-tracker