emotivno

Nebojša Glogovac kakvog ga nikad ranije niste videli: Josipa Lisac objavila pesmu i spot iz filma Ustav Republike Hrvatske (VIDEO)

0
Emotivna interpretacija dive regionalne muzičke scene u najiščekivanijem filmu godine u spoju s kadrovima iz ovog filmskog ostvarenja ostavljaju bez daha...
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Muzička diva, jedinstvena i neponovljiva Josipa Lisac je za potrebe filma Rajka Grlića "Ustav Republike Hrvatske" otpevala pjesmu "Riječ koja nas je uvrijedila".

 

Iskrena i jedinstvena interpretacija Josipe Lisac savršeno se nastavlja na tematiku najiščekivanijeg regionalnog filma godine. To je ljubavna priča o mržnji, inspirisana stvarnom zemljom, priča koja razotkriva sve naše netrpeljivosti, predrasude i mržnju prema različitostima. To je priča o hrabrosti da danas budeš ono što jesi i pokušaju da se uprkos svemu voli. Upravo se to može osetiti u interpretaciji Josipe Lisac koja je tako dala svoj prepoznatljivi pečat ovom filmu koji će sigurno osvojiti srca brojnih gledalaca, ali isto tako ih neće ostaviti ravnodušnima.

 

foto: Saša Šekoranja

 

Ovaj se film pita da li se neko uronjen u predrasude i mržnju može pretvoriti u normalno ljudsko biće i da li takav neko može ići i korak dalje i pokazati da je ispod ledene maske satkan od ljubavi. Muziku, aranžman i produkciju pesme potpisuje Duke Bojadzijev.

 

U glavnoj ulozi najnovijeg filma Rajka Grlića koji je osvojio Grand Prix Amerike na prestižnom Montreal World film festivalu pojavljuje se proslavljeni srpski glumac Nebojša Glogovac u najkompleksnijoj filmskoj ulozi u karijeri. Nebojša u filmu glumi profesora u penziji, koji je pritom deklarisani homoseksualac i transvestit, dok uz njega još igraju Ksenija Marinković, Dejan Aćimović i Božidar Smiljanić, a scenario potpisuje Ante Tomić zajedno s Rajkom Grlićem.

 

 

Film u produkciji Interfilma s prikazivanjem u bioskopima širom regiona kreće sredinom oktobra.

makonda-tracker