društvene mreže će brujati

Sve dame dolaze u crnom u znak podrške žrtvama zlostavljanja, ali ne i ona: Kejt Midlton sprema ogromno razočarenje obožavateljkama

0

Predstojećeg vikenda održaće se dodela nagrada Britanske akademije filmskih i televizijskih umetnosti, a njoj će prisustvovati princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, koja se, tvrde strani mediji, neće solidarisati sa slavnim ženama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Iako nije iznenađujuće to što će vojvoda i vojvotkinja od Kembridža biti gosti na ovom glamuroznom događaju - princ Vilijam je ipak od 2010. godine predsednik Britanske akademije filmskih i televizijskih umetnosti - za mnoge je intrigantno pitanje hoće li se Kejt Midlton pridružiti stotinama slavnih dama koje planiraju da obuku crnu boju od glave do pete.

 

 

Naime, baš kao i na dodeli Zlatnih globusa u januaru ove godine, poznate dame iz sveta umetnosti planiraju da crnom odećom podignu svest o seksualnom nasilju nad ženama u filmskoj industriji i solidarišu se sa žrtvama.

 

Sudeći po pisanju stranih medija, Kejt Midlton mogla bi da bude jedna od retkih dama koje će se na crvenom tepihu pojaviti u odevnoj kombinaciji neke druge boje.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker