9. marta

Džiboni obradovao: Koncert za sve fanove na Kopaoniku

0

Hrvatski kantautor Zlatan Stipišić Džiboni već s početka ove godine obradovao je svoje fanove ekranizacijom numere "Nisi više moja bol". Uz dirljive kadrove i emotivnu priču, ova ljubavna balada dobila je potpuno novu dimenziju...

foto: Ivana Vučić
foto: Ivana Vučić

Spot bio je samo uvod u naredne velike projekte legendarnog muzičara koji je osvojio ceo region emotivnim baladama uz koje su se mnogi prvi put poljubili, patili ali i obeležavali neke od najbitnijih trenutaka svog života.

 

Publika u Srbiji moći će da uživa u širokom muzičkom opusu popularnog Gibe već 9. marta kada će održati nastup na Kopaoniku u okviru trećeg po redu Music Week Festivala. Džiboni je prvobitno trebao da nastupa 10. marta, međutim, pokazao se kao veliki kavaljer i ustupio taj termin kolegi Saši Matiću koji je zbog drugog koncerta u Beogradu morao da promeni datum nastupa na ovom muzičkom festivalu te će se sa publikom družiti 10. marta.

 

foto: Ivana Vučić

Ono što će ovaj Dživonijev nastup izdvojiti od ostalih koje je imao do sada to je svakako što će posetioci moći da uživaju ujedno u odličnoj muzici i prelepoj atmosferi na Kopaoniku koja je početkom marta najlepša. Svi nastupi muzičkih zvezda biće održani u luksuznoj dvorani hotela Grand.

 

foto: Ivana Vučić

Sve dame koje požele da se počaste za Dan žena 8. marta na Kopaoniku očekuje pregršt lepih iznenađenja, a moći će da uživaju u koncertu Željka Samardžića koji već tradicionalno na ovaj praznik peva za njih prethodnih godina.

 

Osim muzičkih nastupa sve posetioce Music Week Festival očekuju brojna inovativna i uzbudljiva iznenađenja koja će biti otkrivena u narednim nedeljama.

 

 

makonda-tracker