PRVA NAGRADA ZA DŽIBONIJA U SRBIJI

Džiboni: Ova pesma nije imala težak put, i govori o muškoj emancipaciji... (FOTO)

0
“Naxi palma”, priznanje za najbolju pesmu objavljenu u prethodnih godinu dana, dodeljena je na svečanosti u Beogradu jednom od najznačajnih kantautora na našim prostorima, Zlatanu Stipišiću Džiboniju, za pesmu "Onako od oka”.
foto: Promo
foto: Promo
Džiboni

foto: Promo
Džiboni

Hvala puno svim slušaocima što su odlučili da ova pesma dobije Naxi palmu. Hvala Naxi radiju što se potrudio da pesma dođe do ljudi i da je zavole. Zahvalio bih se i kolegama koji su, širokog srca, došli na uručenje nagrade, što mi posebno znači.

Ova pesma nije imala težak put, napisao sam je januara 2014. godine i govori o muškoj emancipaciji. Hvala vam još jedno svima, ja računam na vas, vi računajte na mene", rekao je Gibonni i dodao da nikada unapred ne sprema govore, već da ih izgovara u trenutku, iz srca.

Zdravku Čoliću Kikiju Lesendriću
The Frajle Sari Jovanović
foto: Promo

Više od dvadeset dve godine na Naxi radiju se sluša samo najkvalitetnija muziku sa prostora bivše Jugoslavije, zbog čega smo pre šest godina odlučili da jednom godišnje nagradimo najbolje pesme po izboru naših slušalaca.

Ponosni smo na izuzetnu saradnju sa Džibonijem, koji je zaista jedan od najboljih pevača i kompozitora na našim prostorima, i čije pesme oduvek možete da slušate na Naxi radiju", istakla je Maja Rakovic, vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija.

foto: Promo
Aleksandra Kovač The Frajle Sanja Ilić Peca Popović
makonda-tracker