otvoreno o svemu

Ovo neće smeti da radi dok ne pita tatu: Aca Lukas ima dragocene savete za svog mezimca i kolegu Andreja

0

Mladi Andrej Vuksanović, sin Ace Lukasa, odlučio je da pođe očevim stopama i započne muzičku karijeru, a najbolji saveznik u tome upravo je njegov slavni otac.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Šarmantni Andrej osmelio se da stupi na estradu, a do sad je najbolji savet dobio upravo od Ace.

 

- Dao mi je savet da treba uvek da radim ono što mislim da je najbolje za moju karijeru i da treba da pazim koje pesme da biram - otkrio je mladi pevač.

 

 

On je istakao da se od njega očekuje mnogo upravo iz razloga što je sin jedne od najvećih balkanskih zvezda iako se Andrej opredelio za nešto drugačiju vrstu muzike od one koju izvodi Aca.

 

foto: Youtube Printscreen

- Jedino što je teško jeste što ljudi očekuju dosta u muzici jer je on dostigao nivo koji je teško dostići. Ipak, to nije ista muzika, tako da ćemo videti šta će se desiti...

 

Kada je u pitanju iskusniji član ove muzičke porodice, Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, ističe da je komunikacija s predstavnicima sedme sile izuzetno važna i to je deo Andrejeve karijere u kojem će ponosni tata biti od najveće pomoći.

 

- S vama ne sme da razgovara dok mene ne pita. Ne razgovarati s novinarima dok ne pita tatu Lukasa Starijeg! - naglasio je Lukas.

 

 

 

makonda-tracker