optimistična

"Živu me sahraniše!" Vesti o stanju Marine Tucaković potresle Srbiju, a ona raspoložena čeka rezultate

0

Stanje slavnog tekstopisca nije alarmantno, kako su preneli pojedini mediji.

foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Tekstopisac Marina Tucaković je pre nekoliko dana osetila da nešto nije kako treba s njenim zdravljem.

 

Nakon što joj je pozlilo, otišla je kod lekara, a on ju je uputio na onkologiju, gde će joj u narednom periodu biti urađene analize, a urađena je i biopsija. Marina je, kako njeni prijatelji tvrde, veliki borac i ne želi da je bilo ko sažaljeva.

 

Podršku je, osim od članova porodice, dobila i od velikog broja estradnih ličnosti sa kojima se i privatno druži. Izvor blizak Tucakovićevoj kaže da su je najviše pogodili naslovi da joj je zdravlje ugroženo i da se bori za život.

 

 

- Kada sam čula tu priču, odmah sam pozvala Marinu jer sam bila šokirana činjenicom da su je pojedini mediji već sahranili. U trenutku kada sam videla da se navodno bori za život, pozvala sam je na mobilni telefon i ona mi se odmah javila. Rekla je: Eto, vidiš, živu me sahraniše. Ispričala mi je da situacija još nije alarmantna, te da čeka rezultate kako bi se utvrdilo o čemu se tačno radi - kaže izvor blizak Marini i dodaje:

 

- Ona je jaka žena i uvek je bila veliki borac. Mnogo toga je u životu snašlo, pa je iz svega izašla jača. Nema te sile koja našu Maki može da poremeti. Više smo se uplašili svi mi oko nje, dok je ona raspoložena i ne želi da misli o negativnim stvarima - dodaje izvor i tvrdi da Marina poslednjih meseci radi na novim pesmama, a najviše pažnje je posvetila albumu Svetlane Cece Ražnatović.

 

***

POGLEDAJTE

"Što to bješe ljubav" je samo jedna od njih: Pesme za koje niste znali da ih je napisala Marina Tucaković

 

 

makonda-tracker