bitka i dalje traje

Iznenada je ostala bez svesti, Ceca joj je prva priskočila u pomoć: Otkriveni detalji borbe koju Marina Tucaković vodi proteklih dana

1

Tekstopisac Marina Tucaković već nekoliko dana se nalazi na onkologiji gde njeno zdravlje ispituje tim lekara, tvrde domaći mediji.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Marini je, kako pišu mediji, pozlilo u nedelju, ali je mislila da je to problem sa šećerom. Nekoliko dana pre toga se osećala malaksalo pa je sve to pripisivala virusu

 

Ipak, kada joj se slošilo i onesvestila se, Svetlana Ražnatović Ceca je insistirala da odu lekaru i uputili su se na onkologiju, navodi se dalje i dodaje da su odmah su otišli lekaru, kao i da su joj urađeni detaljni pregledi i biopsija.

 

foto: Aleksandar Jovanović

Tucakovićeva je navodno zadržana je na lečenju i sada čeka rezultate. Uz samu Cecu, sa Marinom su sve vreme i njen suprug Futa i sin Milan.

 

 

- Marina je saznala da boluje i odmah je po savetu lekara uradila sve potrebne analize. Sada čeka rezultate biopsije, a za to vreme ne gubi nadu da će sve biti uredu. Ona je poznata kao veliki borac i neko ko se nikada ne predaje - izjavila je jedna prijateljica poznatog tekstopisca.

 

Punu podršku Marina u ovoj borbi ima od svih ljudi s kojima je sarađivala, a spisak je dug. 

 

***

POGLEDAJTE

"Što to bješe ljubav" je samo jedna od njih: Pesme za koje niste znali da ih je napisala Marina Tucaković

 

 

 

makonda-tracker