apelovala na dame

Ana Mihajlovski objavila fotografiju sa onkologije i progovorila o najtežem periodu u životu: Bila sam besna na sebe zato što se nikada nisam pregledala

0

Poznata voditeljka Ana Mihajlovski protekle godine vodila je borbu sa opakom bolešću, kada joj je konstatovan tumor dojke.

foto: Kurir
foto: Kurir


Najteži period je iza nje, ali se ona jednom fotografijom sa onkologije prisetila kako je sve izgledalo. Naime, objavila je sliku sa doktorom koji je pratio njeno stanje, a potom napisala:

 

- Moj doca na onkologiji - napisala je Ana i stavila "tbt", što označava prošlo vreme.

 

Podsetimo, voditeljka je nedavno govorila o ovoj strašnoj situaciji u kojoj se zadesila.

 

- Rak je moj najveći strah, baš kao i mom najboljem prijatelju i mi to zovemo "ona reč koja se nikada ne izgovara". Lekari mi nisu rekli da moram da idem na hitnu operaciju, već da to "mora da leti". A ja sve što mogu danas, ne ostavljam za sutra - rekla je Ana za Gloriju i dodala:

 

- Nisam razmišljala ni o čemu, imala sam sjajno društvo. Nisam krivila sebe, zapravo, bila sam besna na sebe zato što se nikada nisam pregledala, što je izuzetno neodgovorno. Ne samo prema sebi već i prema celoj porodici. Zato bih bila najsrećnija da barem nekoliko žena izvuče pouku iz mog primera. Ja jesam, i veoma sam svesna da je moglo i da ne bude tako, da je tumor mogao da bude maligne prirode, da sam mogla da zakasnim. Zato je bitno da se kontrolišemo već od dvadesete godine - završava ona.


 

 

makonda-tracker