Žena borac

Šetala pistom uz Lindu Evanđelistu, snimila reklamu sa Brusom Vilisom, ali život je nije mazio: Tužna porodična priča lepe Ivane Stanković

0

Ivana Stanković je jedna od najuspešnijih manekenki. Svojevremeno, zarađivala je ogromne sume novca i često radila u inostranstvu sa gotovo svim vodećim kreatorima, brendovima, krasila stranice najpriznatijih modnih magazina...

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Sa glumcem Brusom Vilisom snimila reklamu za naočare "Polis", pistom je prošetala uz Lindu Evanđelistu, Evu Hercigovu, Naomi Kembel, Kejt Mos i Klaudiju Šifer, piše Kurir, a u Italiji snimila spot sa jednim tamošnjim bendom.

Međutim, život je nije mazio. Naime, bila je veoma vezana za baku, bez koje je pre nekoliko godina, na veliku žalost, ostala.

Pola moje porodice, nažalost, nije među živima. Najvažnija osoba u mom životu je moja baka. Ona je meni bila sve. Volela sam je najviše na svetu. Imala je 85 godina, ali mogla je da ima i 105, isto bih je volela i isto bi mi bilo teško. Bila mi je zamena za sestru, drugaricu...", pričala je Ivana nakon smrti bake.

 

A post shared by ivana stankovic (@ivanazstankovic) on

Moja baka je pratila sva dešavanja, bila je neko ko se u sve razume, bila je jaka, posebna. Dosta ličim na nju, mada sam zaista srećna što sam uz nju imala i oca i majku koji su uvek bili uz mene i naučili me pravim vrednostima. Nažalost, izgubila sam oca i mlađu sestru veoma rano i čitav sam život patila za njima, ali sam sebi objasnila da su oni sada na nekom boljem mestu i da ću, ako živim ispravno i pošteno, možda zaslužiti da im se jednog dana pridružim", kaže manekenka, koja uprkos svemu ne skida osmeh sa lica.

 

A post shared by ivana stankovic (@ivanazstankovic) on

Posle 20 godina, Ivana se povukla sa piste i počela da živi miran porodični život. O svom ljubavnom životu nije pričala javno, osim o vezi sa jednim kolegom, Dominikom. Kada su raskinuli, rekla je da će on uvek biti njena velika rana.

 

 

makonda-tracker