za romantične

Joksimović peva zaljubljenima u Užicu

0

Na Dan zaljubljenih, ili na dan Svetog Trifuna, 14. februara, jedan od najpopularnijih muzičara u regionu, Željko Joksimović, održaće veliki koncert u Hali sportova u Užicu.

foto: Promo
foto: Promo

Sudeći po ogromnom interesovanju publike u gradu na Đetinji, i činjenici da se ulaznice uglavnom kupuju po dve u kompletu, jasno je da će te večeri u dvorani biti mnogo zaljubljenih parova koji će moći da uživaju uz hitove Joksimovića.

 

Drago mi je da se baš na ovaj datum, dan zaljubljenih, vraćam u Užice, gde dugo vremena nisam nastupao. Ovo će mi biti treći koncert u ovom gradu, a na prethodna dva atmosfera bila izvanredna. Imam divnu publiku u ovom delu Srbije, za koju smo spremili zanimljivu set listu. Biće mnogo pesama baš za zaljubljene, ali i nešto bržih ritmova, tako da sam siguran da će svi uživati," rekao je Joksimović.

 

Organizator koncerta priprema neka lepa iznenađenja za publiku. Ulaznice su u pretprodaji po izuzetno povoljnim cenama do ponedeljka, 5.2. širom Užica, a očekuje se da Hala sportova bude ispunjena do poslednjeg mesta.

 

 Na blagajne dolaze mahom momci koji žele da obraduju svoje lepše polovine ulaznicama za Željkov koncert, što je odlična ideja. Ali, predlažem da požure, jer se ulaznice odlično prodaju. Ovo je i prvi koncert koji Željko ima u Srbiji ove godine. Biće to odličan pop repertoar, sa brojnim hitovima, kao što je i "Milimetar"," kaže Bane Obradović, prvi čovek Melos estrade.

 

makonda-tracker