život u dvoje

Nakon 11 godina ljubavi, još uvek mu zamera istu stvar: Miloš Timotijević iskreno o odnosu sa suprugom (FOTO)

1

Kako svoju intimu čuva od javnosti, poznati glumac se veoma retko pojavljuje u javnosti sa suprugom, a još ređe govori o njoj. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumac je sve očarao ulogom tužioca Vojina Đukića u seriji "Senke nad Balkanom". Zahvaljujući ovoj ulozi stekao je popularnost, ali je ostao pri stavu da svoj privatan život sačuva. U javnosti se nikada ne pojavljuje sa svojim suprugom Dunjom Galić s kojom je 11 godina zajedno.

 

 

Moja karijera je krenula uzlaznom putanjom od kada sam sreo ženu. Ona je moj pokretač. Ne volim da pričam o privatnom životu. Ne volim da delim svoju intimu. Trudim se da sačuvam svoju privatnost, ali u svakom poslu je neophodna podrška supružnika, ne samo nama glumcima. Bez toga je sve teže. Ako imate osobu koja veruje u vas, onda je sve lakše", započinje svoju priču Miloš Timotijević. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Marina Lopičić

Imate četvoro očiju, dva srca, dva mozga, dve glave za razmišljanje. Naš posao je takav, da je neophodno razumevanje - kaže za Miloš Timotijević i dodaje da jedina stvar koju nikada njegova supruga neće shvatiti jeste to što je dosta poslova odbio.

 

Međutim, on nije zarad egzistencije prihvatao uloge po svaku cenu.

 

 Nema potrebe da se prave kompromisi, posebno ne u umetnosti. U privatnom životu, da", ističe glumac kojem smeta popularnost koja mu se nedavno dogodila.

Popularnost mi ne prija. Medijsku pažnju koju sam dobio predstavlja mi samo otežavajuću okolnost. Shvatam da sve što radim, radim zbog publike. Pazim i cenim mišljenje fanova. Znam da ne smem da se ogradim od publike", kaže Timotijević, kojeg će uskoro publika imati priliku da gleda u filmu "Južni vetar".

 

makonda-tracker