Povodom tužbe za alimentaciju

Svi detalji sa prvog ročišta: Ovako je prošao susret bivših supružnika, Mine Lazarević i Gorana Stanića

0

Iako je bilo predviđeno da prvo ročište, koje je pokrenula upravo Mina Lazarević, traje sat vremena, glumica je zajedno sa advokatom i sudijom u sudnici boravila sat i po.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Glumica Mina Lazarević pojavila se juče u pola 11 ujutru u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, gde je bilo održano prvo ročište povodom tužbe za alimentaciju koju je pokrenula protiv baletskog igrača Gorana Stanića.

 

Mina je nakon razvoda od Gorana, koji ju je pretukao prošle godine, dobila starateljstvo nad dvoje dece, Markom i Ivom Stanić. Sud je Goranu odredio plaćanje alimentacije u iznosu od po 6000 za oba deteta (12000 dinara mesečno). Mina je uložila žalbu i juče je održano prvo ročište na kojem su se susreli bivši supružnici.

Ne možemo još da dajemo izjave jer je u pitanju porodični spor", rekao je za Blic advokat Mine Lazarević.

foto: Marina Lopičić

Oboje su dobili poziv kao parnične strane i oboje su morali da se pojave. Međutim, Mina je toliko uverljivo pričala o slučaju, da sudija nije ni imala vremena da zbog sledećeg suđenja koje je bilo zakazano ispita Gorana. Iako je i on prisustvovao, novo ročište zakazano je za mart", kaže izvor upućen u slučaj.

Glumica se sudiji žalila na visinu alimentacije koju Goran plaća, ali ne iz razloga što želi da dobija više novca, već zato što niko ne zna da ona sama isplaćuje kredit za stan.

Mini je nakon razvoda pripao stan u kojem su zajedno živeli, a u kojem sada ona živi sa decom. Međutim, sa stanom je došao i kredit za isti koji Mina redovno isplaćuje, ali takođe smatra da deca zaslužuju da dobiju veću alimentaciju. Definitivno je ostala pri tome da je sasvim opravdano da se poveća iznos za izdržavanje, pogotovu jer su deca velika", završava izvor.

foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker