Lili Alen drugi put izgubila bebu

2
Dvadesetpetogodišnja pevačica, koja je bila u šestom mesecu trudnoće, primljena je u četvrtak 28. oktobra u bolnicu zbog bolova u stomaku, a svi napori uloženi tokom vikenda da se njeno nerođeno dete spase, bili su bez uspeha

Potvrda je mlada pevačica izgubila bebu stigla je i od njenog portparola.

- S velikom tugom potvrđujemo da su Lili Alen i Sem Kuper izgubili svoju bebu. Par moli da se poštuje njihova privatnost i da ih tokom ovog teškog perioda javnost ostavi same. Nećemo davati dalje komentare – kaže se u saopštenju.

Britanska pop zvezda već ima ovakvo teško iskustvo, pošto je 2007. takođe imala spontani pobačaj i izgubila dete koje je čekala sa tadašnjim partnerom Edom Simonsom.

Kada je kasnije smogla snage da govori o tome, Lili je rekla da je to bilo najgore vreme u njenom životu i da je gubitak deteta mnogo pogodio.

- Nisam htela da se suočim sa tim sve do trenutka kada je trebalo da se beba rodi. Tada me je pogodilo kao da mi se kuća srušila na glavu. Nedelju dana pre termina za porođaj htela sam da pričam samo o bebi koju sam izgubila, ali sam osećala da to nikako  ne mogu. Stalno sam radila i nosila to u glavi. I dalje sam tužna. I dalje mislim o tome. To me je mnogo promenilo – ispričala je Lili nakon prvog gubitka bebe.

makonda-tracker