tako to rade (prve) dame!

Tračevi o Donaldovoj aferi je ne dotiču: Ceo Davos se pita gde je Melanija Tramp, a ona ih je ućutkala na neočekivan način! (FOTO)

0

Čim je predsednik SAD Donald Tramp izašao iz aviona i uputio se na Svetski ekonomski forum u švajcarski Davos, svi su s iščekivanjem gledali iza njega... Njegova supruga, međutim, nije ga sledila.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prva dama Amerike Melanija Tramp trebalo je da prati svog dragog na samitu u Švajcarskoj danas i sutra, ali je morala da otkaže ovo putovanje zbog "prezauzetog rasporeda i logističkih problema", kako je istakla njena predstavnica za medije Stefani Grišam.

 

 

Ona se, međutim, ipak pojavila u javnosti, i u jednom od izdanja o kojima će se svakako dugo pisati u modnoj štampi. Melanija je, naime, nenajavljeno posetila Memorijalni muzej holokausta, a Dejli mejl naglašava da je ovo njeno prvo samostalno pojavljivanje otkad se pojavila priča da je Donald navodno imao aferu s porno glumicom Stormi Danijels.

 

foto: Profimedia

Bela kuća nije pozvala novinare da zabeleži posetu prve dame čuvenom zdanju u Vašingtonu, već smo sve saznali zahvaljujući Tviteru.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker