Karijera

Neki kažu da je rođena za to: Pre nego što je postala TV lice Nataša Pavlović je imala nešto sasvim drugačije u planu (FOTO)

0

Lepa voditeljka je nedavno otkirla svoju tajnu pokazavši da je zaista "Praktična žena".

foto: Damir Dervišagić

 

Ceo život obožavam ples, a roditelji su mi pričali da sam još kao beba pokazala da imam ritma, jer bih uvek odreagovala kada bi mi pustili muziku. Zbog toga su me i rano upisali na klasičan balet, ali kako je moja tadašnja profesorka bila izuzetno stroga, nisam se dugo zadržala na baletu. Prebacila sam se na moderni ples, a u osnovnoj školi sam čak i oformila svoju plesnu grupu, sa kojom sam i nastupala na priredbama", izjavila je lepa voditeljka za Alo, a potom se prisetila svojih početaka: 

 

Bilo nas je nekoliko devojčica u grupi i zaista smo bile ozbiljne i posvećene plesu. Sećam se i da smo zajedno birale numere za ples, dosta smo radile i na koreografijama, pa čak smo imale i ozbiljne nastupe na takmičenjima za decu, na kojim smo uvek imale i originalne kostime. Moj tata je hteo da idem i na folklor, pa sam mu tu želju i ispunila. Četiri godine sam učila da igram tradicinalne zagorske i slovenske igre i polke", otkriva Nataša dok se priseća odrastanja u rodnom Zagrebu, gde se upisala i na Zagrebačko kazalište mladih.

 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker