Karijera

Neki kažu da je rođena za to: Pre nego što je postala TV lice Nataša Pavlović je imala nešto sasvim drugačije u planu (FOTO)

0

Lepa voditeljka je nedavno otkirla svoju tajnu pokazavši da je zaista "Praktična žena".

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Nataša Pavlović je za veoma kratko vreme osvojila pravu armiju fanova i postala jedno od omiljenih TV lica u čitavom regionu. 

 

 

Šarmantna voditeljka je u više navrata istakla koliko voli svoj posao, o čemu svedoči i činjenica da je i tokom poslednjih dana svoje trudnoće bila tu za svoje obožavaoce i radila na emisiji koju svi mnogo vole. 

 

Ipak, malo ko zna da ova profesija nije prvi odabir Nataše Pavlović koja je nedavno progovorila o svojim prvim angažmanima, ali i velikoj ljubavi koja ne prestaje. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Damir Dervišagić

 

Ceo život obožavam ples, a roditelji su mi pričali da sam još kao beba pokazala da imam ritma, jer bih uvek odreagovala kada bi mi pustili muziku. Zbog toga su me i rano upisali na klasičan balet, ali kako je moja tadašnja profesorka bila izuzetno stroga, nisam se dugo zadržala na baletu. Prebacila sam se na moderni ples, a u osnovnoj školi sam čak i oformila svoju plesnu grupu, sa kojom sam i nastupala na priredbama", izjavila je lepa voditeljka za Alo, a potom se prisetila svojih početaka: 

 

Bilo nas je nekoliko devojčica u grupi i zaista smo bile ozbiljne i posvećene plesu. Sećam se i da smo zajedno birale numere za ples, dosta smo radile i na koreografijama, pa čak smo imale i ozbiljne nastupe na takmičenjima za decu, na kojim smo uvek imale i originalne kostime. Moj tata je hteo da idem i na folklor, pa sam mu tu želju i ispunila. Četiri godine sam učila da igram tradicinalne zagorske i slovenske igre i polke", otkriva Nataša dok se priseća odrastanja u rodnom Zagrebu, gde se upisala i na Zagrebačko kazalište mladih.

 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

foto: Dragan Kadić

Pre nego što ću se, kao 16-godišnjakinja preseliti u Beograd i upisati u studio glume kod Bate Miladinovića, u rodnom Zagrebu sam trenirala latinoameričke i standardne plesove. Kada smo kod te teme, obožavam da igram salsu, jer je vrcava i vesela, ali i čarlston koji baš i nema puno sličnosti sa latinoameričkim plesovima, ali budi istu pozitivnu energiju. Međutim, čarolija koju osetim dok plešem bečki valcer je neopisiva. Dok izvodim okret za okretom, lagano se vraćam u prošlost, na stare ruske dvorove, u raskošne plesne dvorane, i dok igram, osećam se kao prava princeza", kaže voditeljka, koja se pre uspešne TV karijere bavila i manekenstvom.

Sada sam napravila malu pauzu sa plesom, jer sam se nedavno porodila, ali čim bebica poraste, ponovo planiram da krenem na časove", iskrena je Nataša, koja je nekoliko sezona vodila "Plesom do snova" a potom i "Fantastik šou".

 

makonda-tracker