neobično

Nekada popularna pevačica, danas isceliteljka: Folk zvezda promenila ime i postala beli mag

0

Folk pevačica nekada je važila za jednu od najatraktivnijih na našoj estradi, a tokom devedesetih je bila naročito popularna. Danas se bavi sasvim drugim poslom.

foto: Youtube screenshot
foto: Youtube screenshot

Folk pevačica Marina Živković osvojila je srpsku scenu devedesetih godina, a podjednako dobro pevala je i folk i rok muziku. Proslavila se pevajući narodnjake, a njene pesme su se pevale svuda. Najveći hitovi "Bolujem u sebi", "Reci, reci da", "Ne idi od mene", "Uzmi ili ostavi" pevaju se i danas.

 

Posle 2000. pevačica je snimila samo nekoliko pesama i povukla sa scene.

Pričalo se da se posvetila alternativnim metodama lečenja i postala beli mag. Pevačica je isticala da ne drži nikakve kurseve za to i ne zarađuje na tome već samo pomaže bliskim prijateljima.

 

Ja sam samo provodnik nečega što je iznad nas. Svaki tretman se radi rukama, ali bez dodirivanja pacijenata. Pored toga, završila sam i kurs pranik hilinga, koji je takođe zasnovan na lečenju energijom, ali tada radim i molitvu dok kod rekonekcije ispražnjujem um i nemam nikakve misli. Samo pratim svoje ruke kuda treba da idu," rekla je Marina jednom prilikom.

 

Spekulisalo se da je promenila i ime pa pored postojećeg po kojem je svima poznata, ima i novo - Maha Mantra (Velika Mantra). Međutim Marina se o tome nije izjašnjavala.

 

Evo kako danas izgleda:

foto: Youtube screenshot

 

makonda-tracker