#mismatchstar

Otišla do tačke do koje nijedan član kraljevske porodice nije: Megan Markl ponela rasparne minđuše, a ovo su reakcije na taj potez (FOTO)

0

Svet je brzo preboleo neurednu punđu, kraljevska porodica se po tom pitanju nije javno izjašnjavala, ali rasparne minđuše - to je već nešto drugo...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumici Megan Markl svakodnevno traže mane od trenutka kada je par radosnu vest o venčanju podelio s javnošću. Mnogi njeni stilski potezi ubedljivo su prvi među članovima kraljevske porodica, koji se vode striktnim pravilima i ne odudaraju mnogo jedni od drugih.

 

foto: Profimedia

Još jednom, gospođica Markl učinila je nešto neočekivano, što je svetu samo dalo povoda da nagađa - šta li će kraljica reći?

 

foto: Profimedia

Naime, desno uvo Megan je ukrasila dijamantom V oblika, a levo trima žutim zvezdama Gabrijele Artigas. To što je ponela rasparne minđuše navelo je dizajnere nakita da se javno oglase. Na iznenađenje zlih jezika, bili su oduševljeni potezom buduće vojvotkinje od Saseksa.

 

1 / 2 Foto: Youtube Screenshot

 

Obožavam njen stajling", rekla je Liset Polni i dodala: "To je nešto što preporučujem svim klijentima, veom je zabavno!"

Mi svakako nudimo opciju kupovine jedne minđuše. Takođe, imati sopstveni stil je prelepa stvar", istakla je Asrtigas.

 

 

makonda-tracker