Odmah suspendovana iz stranke

Svet zgranut rasističkim komentarom devojke lidera UKIP-a: Ovo je Britanija a ne Afrika, a Megan Markl je mala glupa glumica za koju niko nije čuo (VIDEO)

0

Henri Bolton, lider britanske ultrakonzervative stranke UKIP, ponovo u centru pažnej javnosti! Ovoga puta, zbog dvadesetpetogodišnje devojke Džo Marni, koja je žestoko je izvređala Megan Markl, buduću vojvotkinju od Saseksa.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U posed šokantne razmene poruka između Marnijeve i njenog prijatelja došao je Dejli mejl, te objavio da je Džo rekla da će Harijeva "crna američka" verenica da "uprlja kraljevsku krv svojim semenom". Takođe, rekla je da nikada ne bi spavala sa crncima jer su "ružni". Po otkriću ovih poruka, Marnijeva je odmah suspendovana iz UKIP-a. Poruke je, inače, razmenila sa prijateljem samo tri nedelje pre početka veze sa Boltonom.

 

foto: Profimedia

Ona je dalje napisala za Megan, čija je majka crnkinja a otac belac, da je "pi**a koja govori o rodnoj ravnopravnosti", da je "opsednuta rasom" i da je "glupa mala prosta devojka".

 

foto: Profimedia

Ima mali mozak. Crna je. Glupa mala 'glumica' za koju niko nije čuo", napisala je Marnijeva u poruci.

Pritom, vređala je i druge rasne i etničke manjine u Britaniji rekavši da oni "polako krče sebi put napred".

Sledeći je muslimanski premijer. I crni kralj."

Izjavila je i da postoji veliki problem sa migrantima.

Ovo je Britanija. Nije Afrika", navela je Marnijeva.

foto: Profimedia

Kada joj je prijatelj rekao da je to rasistički, ona se pravdala.

Pa šta... To što ne želim da druge rase i kulture izvrše invaziju na našu kulturu, ne znači da mrzim njihovu", rekla je manekenka.

Njen partner Henri Bolton se trenutno suočava sa mogućom smenom u partiji, jer je njegova veza sa mladom manekenkom izazvala bes. Bolton, bivši oficir, ostavio je suprugu Tatjanu Smurovu i njihovo dvoje dece zbog Marnijeve koju je upoznao krajem prošle godine. Ukoliko on bude smenjen sa mesta šefa stranke, UKIP će morati da bira svog petog lidera za svega 18 meseci.

makonda-tracker