žestoka rasprava na instagramu

Majka slavne manekenke odgovorila na kritike: Moja ćerka nije mršava, vi ste ljubomorne!

0

Nakon što je Viktorija Bekam za svoju novu kampanju odabrala nešto mršaviji model, na Instagramu je došlo do žestoke rasprave.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, za svoju novu kolekciju naočara Viktorija Bekam je odabrala litvansku manekenku Giedre Dukauskaite, na Instagramu je nastao haos čim su se pojavile prve fotografije.

 

- Ova slika je upravo razlog zbog kojeg moja veoma vitka kćerka misli da mora da jede još manje - napisala je jedna uznemirena mama.

 

Kritikama su se pridružili i drugi:

 

- Nisam ni primetila naočare. Manekenka je u fokusu. Bolesno mršava! Bekamova bi trebalo da se stidi zbog promovisanja poremećaja u ishrani. Njena mala kćerka ima više kilograma od manekenki koje angažuje. Sramota! - napisala je druga ljutita mama.

 

 

"Žao mi je, ali ova slika je toliko pogrešna... Ako je manekenka prirodno ovako vitka, onda se unapred izvinjavam, ali nekako imam utisak da to nije slučaj" i "ovo nije slika koju želim da vidi moja trinaestogodišnja kćerka, koja već govori kako mora da smrša", napisao je jedan ogorčeni otac.

 

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Iznervirana kritikama, oglasila se mama mlade litvanske manekenke, Gidre Dukauskaite, koja je osetila potrebu da za britanski "Dejli mejl" objasni da njena ćerka "jede lepo" i da ne razume zbog čega se digla tolika prašina.

Možda su ove zabrinute majke samo ljubomorne, zavide mojoj kćerki na uspehu? Gidre ima 29 godina, nije devojčica, formirana je žena", ispričala je ponosna mama Irena Dukauskaite.

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

Irena je ispričala da je kćerku poslednji put videla pre dva meseca, kad je manekenka bila u poseti i da joj tada uopšte nije izgledala mršavo. Ona kaže da je Gidre oduvek bila mršava, ali da jede "sve što je na stolu", i da devojka uživo uopšte ne deluje toliko mršavo kao na fotografijama koje su izazvale toliko ogorčenje.

 

- Svako primećuje ono što želi da vidi. Ali, da su videli druge fotografije moje kćerke, komentari ne bi bili takvi. Ona je odrasla, a mi kao porodica podržavamo je svim srcem - zaključila je Irena Dukauskaite.

 

makonda-tracker