drugačiji uslovi posla

Program se polako priprema, novi izazov je pred njom, a ona razmišlja samo o jednom: Jovana Joksimović zabrinuta za svoje bliznakinje (FOTO)

1

Iako uzbuđenje povodom novog poslovnog poglavlja ne jenjava, poznatu mamu trenutno brinu porodični aspekti. 

 

foto: Marina Lopičić

 

Novi poslodavac omogućio im je novi studio, ljude koji će raditi sa njima i dao im odrešene ruke kada je uređivačka politika u pitanju. Jovana i Srđan će predložiti koncept Jutarnjeg programa i izmene koje će uneti u odnosu na "Pink" i to predstaviti čelnim ljudima. Jovana trenutno brine oko toga kako će se organizovati oko čuvanja bliznakinja. U trenutku kada ona bude počela aktivno da radi, njene ćerke će imati pet meseci, a sin Kosta četiri godine. Iako će imati pomoć dadilja, Jovana, kao i svaka majka, brine da li će se njeno odsustvo odraziti na odrastanje Ane i Srne.

 

 

Ipak, povratak u martu je tek završna faza svega onoga što ih očekuje ovih dana, jer su pripreme novog projekta i upoznavanje sa kolegama uveliko počeli. Kako bismo proverili naše navode, pozvali smo Srđana, ali se on na našu informaciju o datumu startovanja samo nasmejao.

Zaista ne mogu da otkrivam tačan datum, ali mogu da vam kažem da smo Jovana i ja uveliko počeli sa pripremama. Svaki dan se viđamo na sastancima i dogovoramo detalje onoga što ćemo raditi. Predano radimo na tome da koncept bude drugačiji od svega što se moglo videti na našim TV stanicama - kroz osmeh kaže Predojević, kojeg još uvek drži euforija zbog transfera:

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker