drugačiji uslovi posla

Program se polako priprema, novi izazov je pred njom, a ona razmišlja samo o jednom: Jovana Joksimović zabrinuta za svoje bliznakinje (FOTO)

1

Iako uzbuđenje povodom novog poslovnog poglavlja ne jenjava, poznatu mamu trenutno brinu porodični aspekti. 

foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Jovana Joksimović je zbog napuštanja TV "Pink" ubrzala svoj povratak na male ekrane i već danima sa kolegom Srđanom Predojevićem pravi koncept novih emisija.

 

 

Televizijski transfer godine uzburkao je programsku šemu kako Televizije "Pink", sa koje su voditelji Jutarnjeg programa otišli, tako i Televizije "Prva", na koju su prešli.

 

Jovana Joksimović se sa porodiljskog bolovanja na male ekrane vraća 17. marta, za kada je zakazano prvo emitovanje Jutarnjeg programa na novoj frekvenciji.

 

Nakon što su Jovana i Srđan potpisali ugovor da prelaze na "Prvu", detalji početka nisu bili dogovoreni sve do pre neki dan. Predojević je još pri pregovaranju imao zahtev da ne počnu odmah sa emitovanjem, kako bi mogli da se spreme, a i da Jovana može da se organizuje jer ima troje male dece. Sada je izvesno da će 17. marta biti prvo njihovo pojavljivanje na novoj frekvenciji", kaže izvor i dodaje: 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani 

 

makonda-tracker