Profesionalci

Prvi put zajedno na sceni posle razvoda: Razgovor nakon kojeg su Ana i Rasta zaključili - ovo je pun pogodak

0

Oboje imaju tremu i malo je reći da su uzbuđeni zbog toga...

foto: Miloš Nadaždin
foto: Miloš Nadaždin

Naime, pavečica Ana Nikolić se nakon višemesečnog porodiljskog odsustva uželela kontakta sa publikom i odmah nakon novogodišnjeg nastupa u prestonici tražila je od svog menadžera da joj zakaže novi nastup. Ponuda je stigla iz makedonske prestonice, ali uz uslov da sa Anom nastupa i njen bivši suprug.

Ana i Rasta će nastupiti zajedno 16. februara u Skoplju, a to će biti njihov prvi zajednički izlazak na scenu nakon razvoda. Malo je reći da su uzbuđeni zbog toga, oboje čak imaju tremu. Međutim, kada je dobila ponudu da nastupi sa Rastom, u prvi mah je bila skeptična, jer se pribojavala njegove reakcije.

 

Ali oboje su profesionalci koji su dugo u poslu i tačno znaju šta publika traži od njih. Razgovarali su hladne glave i zaključili da je zajednički koncert pun pogodak", započinje priču izvor blizak bivšem bračnom paru.

 

Čak i nakon razvoda njih dvoje su ostali u dobrim odnosima. Ana poštuje Rastu kao oca svoje ćerke, ali u njemu vidi iskrenog prijatelja i najveću podršku. Sa druge strane, nema stvari koju Rasta ne bi učinio za nju, a činjenica da će ponovo nastupiti zajedno i da će i na novom Aninom albumu sarađivati, govori u prilog tome da mu beskrajno veruje.

 

Ćerka Tara im je centar sveta, ceo život će ih povezivati, a Rasta redovno obilazi devojčicu. Osim činjenice da su razvedeni, u njihovom odnosu kao da se ništa nije promenilo, jer se viđaju gotovo svakodnevno. Čak će i na nastup u Skoplju otputovati zajedno", kaže izvor na kraju.

foto: Dragana Udovičić

Podsetimo, pop pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta venčali su se u julu 2016. godine, nakon samo nekoliko meseci zabavljanja. U avgustu naredne godine Ana je na svet donela devojčicu Taru, a već u novembru par je objavio razvod.

 

makonda-tracker