PORODICA JOJ JE NA PRVOM MESTU

Nemam više taj luksuz da ne budem dobro: Ana Nikolić prvi put o razvodu i ćerkici Tari (FOTO)

0

Pevačica je, sumirajući prethodnu godinu, istakla kako je to, bez obzira na sve, bila najlepša godina u njenom životu jer je na svet donela ćerkicu Taru.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

 

Ana Nikolić je radno provela Novu godinu a otkrila je kako je završila staru i koja ima planove za dalje.

 

Imamo jelku. I pas Simba ima jelku. Non-stop se slikamo. Ona tako gleda sve te ukrase i sva je znatiželjna i ništa joj nije jasno. Ja se nadam da će već sledeće godine sve to znati i tražiti poklone. Tara fanatično gleda TV. 15 minuta gleda i ne trepće, sama se zabavlja. Sve joj je interesantno što sija, i ta jelka sa lampicama, baš sve. Jedva čekam sledeću godinu kada će svašta da me pita i da očekuje Deda Mraza - ispričala je poletno Ana u "Premijeri".

 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on


Prvi nastup posle porođaja: Ana Nikolić zapalila publiku fenomenalnom energijom i još boljim fizičkim izgledom (FOTO,VIDEO)

 

Kada je reč o novogodišnjim željama, lepa Paraćinka samo želi jedno.

Tek kada postaneš roditelj shvatiš težinu te reči "zdravlje". Nemam više taj luksuz da ne budem dobro jer moraš da si potpuno zdrav zbog tog deteta. Zato samo to želim sebi i svojoj porodici - zaključila je pevačica, uz dodatak da smatra da bi trebalo svoju publiku da iznenadi jednim spektakularnim velikim koncertom u prestonici.

Devojka od čokolade sve osvojila izgledom: Ana Nikolić drastično smršala (FOTO)

 

 

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

 

makonda-tracker