Rivalstvo

Da li je ovim potezom definitivno skinula Kejt Midlton sa trona? Megan Markl još uvek nije deo kraljevske porodice, ali je svoju jetrvu već pobedila (FOTO)

0

Od kraljevskog venčanja nas deli samo četiri meseca, ali svet je već oduševljen budućom vojvotkinjom od Saseksa.

foto: Reuters / Profimedia
foto: Reuters / Profimedia

Kao što je to bio slučaj sa Kejt Midlton, dolazak nove snajke u porodicu bi trebalo da pospeši britansku ekonomiju i to ovoga puta za 677 miliona dolara.

 

 

Kako prenosi Forbs, do ove vrtoglave cifre došlo se nakon što je proračunato koliko se očekuje od turizma, restorana, hotela i proslava, ali i prodaje majici, šešira i svega što je povezano sa kraljevskim venčanjem.

 

Sada već daleke 2011. godine, uoči venčanja Kejt Midlton i princa Vilijama, ovaj fenomen nazvan je "Fenomenom vojvotkinje" ili "Kejtinim fenomenom" jer je Kejt postala trendseterka preko noći.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Profimedia

Međutim, već se procenjuje da Megan Markl ima više potencijala da izvrši veliki uticaj i konačno svrgne Kejt sa trona.

 

Poznata 36-otgodišnja glumica vodila je život sa kojim se mnogi mogu poistovetiti, o čemu svedoče njene fotografije sa društvenih mreža. Za razliku od Kejt, Megan ima dosta slobodniji stil oblačenja, što je privuklo veliku pažnju javnosti. 

 

 

Takođe, Megan ima američko državljanstvo, boravila je jedno vreme i u Kanadi, a njena popularna serija Suits doprinela je velikoj armiji fanova koja je njen život pratila i pre nego što je postala izabranica princa Harija. Jedna zanimljiva anegdota otkrila je upravo koliko je Megan tražena i popularna. 

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

 

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Naime, nakon zvanične veridbe Megan Markl i princa Harija, otkriveno je da se blistavo beli kaput, koji je buduća vojvotkinja nosila ovom prilikom, nalazi u kanadskoj modnoj liniji poznate kuće Lajn.

 

Ova informacija se veoma brzo proširila, a zvanični sajt ovog brenda pao je zbog velike posete i potražnje ovog modela. Šta li će na ovo reći mnogobrojni fanovi Kejt Midlton

 

makonda-tracker