blistaju!

Čiji vam se stil više dopada? Kejt Midlton i Megan Markl prvi put zajedno u javnosti! (FOTO, ANKETA)

1

Okupljeni poštovaoci kraljevske porodice pozdravljali su na božićnoj misi članove slavne monarhije, a posebnu pažnju privukle su buduće jetrve

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Megan Markl postala je prva verenica u britanskoj i istoriji prisustvovala božićnoj misi u Sandringamu za članove kraljevske porodice. Naime, do sada su tu čast imali samo supružnici pripadnika slavne monarhije, piše Stil.

 

To je posebno obradovalo hiljade okupljenih poštovalaca koji su jedva čekali da vide povorku slavnih prinčeva i njihove rodbine ispred crkve Svete Marije Magdalene.

 

Još uvek nije izgovorila sudbonosno da, a već ima važnu titulu: Da li je Megan Markl ove godine prekršila baš sva pravila? (FOTO)

 

Veliku pažnju je privukla upravo Megan (36), kojoj je ovo prva božićna misa i koja se odlučila za upečatljiv braon autfit. Na glavi je imala šešir (obavezan aksesoar za ovu priliku) i nosila elegantan dugački kaput, kojeg je kombinovala sa kožnim rukavicama i čizmama iste nijanse.

 

1 / 6 Foto: AP Photo/Alastair Grant

 

Ono što je okupljenima još bilo veoma zanimljivo je što je buduća supruga princa Harija išla rame uz rame sa prelepom Kejt Midlton. Vojvotkinju od Kembridža na niskoj temperaturi grejali su crna šubara i karirani kaput do iznad kolena, ispod kojeg se nazirao trudnički stomak.

 

Obe dame su se opredelile za male tašne, u skladu sa ostatkom odevnih kombinacija.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker