tortura

Nije patila samo ona, već i njeni bliski prijatelji: Ana Mihajlovski je zbog manijaka prošla kroz pravi pakao (FOTO)

0

Nakon saznanja do kojeg je došla sasvim slučajno, Ana Mihajlovski prošla je kroz velike muke. 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Javne ličnosti su, zbog prirode svog posla, često na udaru "običnih" ljudi, a taj trend nije zaobišao ni popularno tv lice Anu Mihajlovski. Ona se nedavno našla na meti manijaka.

 

 

Nepoznati počinilac je hakovao njen profil na društvenoj mreži "Instagram", a nakon toga se u njeno ime dopisivao i tražio brojeve drugih javnih ličnosti.

 

Osoba koja se predstavljala kao ona hakovala je u međuvremenu njen nalog na Instagramu i svakodnevno se dopisivala s Aninim fanovima, ali i prijateljima. Nepoznata osoba tražila je kontakt telefone pod izgovorom kako je izgubila mobilni, pa joj zbog toga trebaju", otkriva izvor za "Alo".

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

foto: Kurir

Voditeljka nije ni znala šta ju je snašlo dok se nije jednog dana, slučajno, sa prijateljima dotakla te teme.

Kada je tokom jednog razgovora sa prijateljima pokrenuta tema oko društvenih mreža, Ana je otkrila kako joj je drago što se povukla sa Instagrama jer je shvatila da joj je oduzimao previše vremena, te da joj je mnogo lakše samo kada ima nalog na kojem plasira komade iz svoje kolekcije. U tom trenutku nastao je muk, jer su Ani prijatelji ispričali kako oni nju redovno prate na Instagramu i kako je nemoguće da je isključila svoj privatni nalog. Ona je bila šokirana kada je uvidela da je zapravo njen profil i dalje aktivan, shvativši da je zapravo neko u trenutku kada je ugasila profil, uspeo da ga hakuje i vrati, te nastavi sa korišćenjem", kaže pomenuti izvor.

 

makonda-tracker