Saznala tek nakon nekoliko meseci

Ana Mihajlovski potražila pomoć javnosti: Poznata voditeljka nije ni slutila da je na meti...

0

Pošto je odlučila da isključi profil na društvenoj mreži Instagram, te i učinila to, voditeljka Ana Mihajlovski doživela je pravu dramu.

foto: Kurir
foto: Kurir

Naime, nepoznata osoba je u tom trenutku u njeno ime otvorila novi nalog i predstavljala se kao ona. Tada su nastali ozbiljni problemi, jer je profil zapravo bio hakovan.


Novi život nakon razvoda: Ana Mihajlovski se dugo spremala za ovu promenu (FOTO)

Ana je rešila da se u nekom trenutku optpuno povuče iz medija, ali i sa društvenih mreža. Nije želela da njene privatne fotografije svakodnevno pune novinske stupce, pa je odlučila da ugasi profil. Međutim, nije ni slutila da će zbog toga uslediti još veći haos. Osoba koaj se predstavljala kao ona hakovala je u međuvremenu njen nalog na Instagramu i svakodnevno se dopisivala sa Aninim fanovima, ali i prijateljima. Nepoznata osoba tražila je kontakt telefone pod izgovorom kako je izgubila mobilni, pa joj zbog toga trebaju", otkriva za VIP blizak izvor.

Ana je u tom periodu, zbog dizajnerske radnje, otvorila novi nalog gde je objavljivala fotografije u garderobi koju dizajnira. Tada je nepoznata osoba, koja je koristila Instagram pod njenim imenom, skidala fotografije sa naloga radnje i plasirala ih pod Aninim imenom. Taj lažni profil je u tom trenutku imao već nekoliko hiljada pratilaca i svi su bili ubeđeni kako je to zapravo Ana i niko nije imao razloga da sumnja."

Tek nakon nekoliko meseci, voditeljka je saznala šta se dešava i bila je u šoku.

Kada je tokom jednog razgovora sa prijateljima pokrenuta tema oko društvenih mreža, Ana je otkrila kako joj je drago što se povukla sa Instagrama jer je shvatila da joj je to oduzimalo previše vremena, te da joj je mnogo lakše samo kada ima nalog na kojem plasira komade iz svoje kolekcije. U tom trenutku nastao je muk, jer su Anini prijatelji ispričali kako oni nju redovno prate na Instagramu i kako je nemoguće da je isključila svoj privatni profil. Ona je bila šokirana kada je uvidela da je zapravo njen profil i dalje aktivan, shvativši da je zapravo neko u trenutku kada je ugasila profil, uspeo da ga hakuje i vrati, te nastavi s korišćenjem."

Ana Mihajlovski prvi put o borbi protiv tumora: Bila sam besna na sebe što se nisam pregledala

U tom trenutku, poznata voditelkjka se veoma iznervirala i rešila je "da prelomi", zamolila je prijatelje da prijave njen stari nalog, a otvorila je novi pod svojim imenom.

Svi prijatelji izašli su joj u susret i tagovali je na svojim profilima i zajedničkim fotografijama, kako bi njeni fanovi mogli da je zaprate na novom nalogu. Misterija je bila ubrzo rešena, a lažni nalog ugašen", otkriva izvor.

... pod 'mihajlovskiana' to nisam ja! Pričaju sa ljudima u moje ime, pa ako neko ima slobodnog vremena molim Vas prijavite, imaju 25.000 flw i baš mi idu na živce, a ne znam kako da ih sklonim, smotana sam", potisala je fotografiju Ana

makonda-tracker