za divljenje

Mnogi je mrze, ali humanost ne mogu da joj ospore: Poznata pevačica kupila kuću trudnoj obožavateljki!

0

Iako se u svetu slavnih šuška da plavokosa lepotica tokom cele karijere samo glumi dobricu, moramo priznati da ovaj gest zaslužuje aplauz.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pevačica Tejlor Svift nekoliko godina je bila prva listu poznatih ličnosti koje su bile najdarežljivije kada je u pitanju humanitarni rad.

 

Iako ona ne govori o tome kome sve i koliko pomaže, poznato je da učestvovala u kampanji za borbu protiv internet predatora koji ugrožavaju bezbednost dece, donirala je 100.000 dolara Crvenom krstu nakon poplava u Ajovi pre nekoliko godina, održala je jedan dobrotvorni koncert, donirala gitaru s autogramom, svoju matursku haljinu i još mnogo, mnogo toga.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Ipak, njen najnoviji potez sigurno će se još duže pamtiti! Sviftova je, naime, kupila kuću jednoj obožavateljki.

 

 

Izvesna Stefani iz Mančestera, koja je trenutno u osmom mesecu trudnoće, nedavno je ostala bez krova nad glavom, a u to vreme je i njen partner izgubio posao. Stefanina majka je zbog toga kontaktirala s Tejlor Svift i zamolila je za pomoć, ne očekujući da će se pevačica odlučiti za tako velikodušan gest.

 

Sviftova je odlučila da kupi kuću budućim roditeljima, a Stefani je to saznala u bekstejdžu nakon Tejlorinog koncerta u Mančesteru.

makonda-tracker