prirodna lepota

Prestanite da se pućite, zaboravite filere: 5 zvezda koje imaju tanke usne – i izgledaju ultraseksepilno (FOTO)

0

U vreme kada dobra fotografija podrazumeva istaknute i pune usne (i kad su selfiji glavna tema svakog razgovora), mnoge devojke zaboravile su da i tanje usne mogu izgledati primamljivo. I te kako!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ukoliko mislite da je Kajli Džener isključivo zahvaljujući filerima postigla najneverovatniju transformaciju u Holivudu, prevarili ste se – ona je u potpunosti promenila lični opis i doterala sve što je mogla.

 

Dakle, za njen novi izgled nisu zaslužne pune usne, a one nisu jedini način da izgledate privlačno. Štaviše, neke od najlepših žena na svetu nemaju osmeh niti šalju poljubac efektno kao Anđelina Džoli, a ipak izgledaju spektakularno i, čak, neretko daleko lepše od nje!

 

Držao ju je za ruku i obasipao je komplimentima: Lepotica zbog koje je Donald Tramp na nekoliko minuta zaboravio Melaniju (FOTO)

 

Zato vam predstavljamo lepotice koje su dostigle zvezdani status i osvojile milione fanova uz pomoć najlepšeg aduta: prirodne lepote.

 

Dženifer Aniston

 

foto: Profimedia

Ok, možda nije najbolje pominjati zvezdu serije Prijatelji posle Anđeline u ovom kontekstu zbog činjenice da ju je Bred Pit ostavio upravo zbog lepotice punih usana. Ipak, Dženifer Aniston važi za jednu od najprivlačnijih žena na svetu i malo je onih koji bi je odbili. Jedan od razloga krije se upravo u predelu usana – Dženifer je uvek nasmejana, senzualna i deluje tako neposredno i prirodno. (Plus, udala se za Džastina Terua, pored kog Bred u poslednje vreme izgleda kao dobrodržeći stariji gospodin.)

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker