PRONAŠAO VREMENA ZA SVE

Nakon božićnog ručka najvernijima poklonio vreme za pamćenje: Saša Matić na oduševljenje publike nizao svoje najbolje hitove (VIDEO)

0

Mnoge poznate ličnosti Božić, najradosniji hrišćanski praznik proslavljaju u skladu sa tradicijom, odnosno u krugu porodice. A mnogi od njih na Božić rade ali dan je obavezno rezervisan za porodicu.

 

"Mnogo mi znače poruke, komentari i pregledi na društvenim mrežama ali posebno je zadovoljstvo i sreća kada ljudi na nastupima pevaju nove pesme" - kaže pevač.

 

A post shared by Saša Matić (@sasamatic_official) on

 

Obzirom da će Saša održati dva velika koncerta u Srbiji: 14. februara u Novom Sadu i 08. marta u Beogradu, jedno od nezaobilaznih pitanja sinoć bilo je da li je u planu solistički koncert u nekom od crnogorskih gradova.

 

"U Crnoj Gori često nastupam i svaki put sam odlično dočekan, tako da nije ništa isključeno. Trenutno smo fokusirani na to da u Novom Sadu i u Beogradu napravimo spektakl za pamćenje, a sve ostalo će se znati na vreme" - kaže Saša i dodaje da voli velike projekte, velike izazove i jedva čeka da sa Novosađanima i Beograđanima zapeva svoje najlepše pesme.

 

makonda-tracker