tradicija

Trudim se da svake godine namirišem novčić u božićnoj česnici: Saša Kovačević otkriva kako se u njegovoj kući proslavlja Božić (FOTO)

0

Poznati pevač otkrio je kako izgleda ova intimna proslava i koje običaje uvek ispoštuje. 

foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Kako je novogodišnje praznike proveo radno, ali u dobroj atmosferi, Saša Kovačević priznaje da proslavu Božića čuva samo za najuži krug porodice, kao i da postoji određena tradicija koju svake godine ispoštuje.

 

Naime, Saša svake godina ima svog polažajnika koji nikada ne izostane, tako da ga je i ove godine očekivao.

Svake godine ga slavimo kod mene u stanu porodično, ponekad nam se pridruže ujak ili tetka, ali svakako ga slavimo u miru i sreći. Moj mali kumić mi je već godinama položajnik, nadam se da ni ove godine neće izostati i narušiti tradiciju. Očekivaću ga, kao i kumicu", kaže pevač i obećava da će kum odrešiti kesu.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

Božićna proslava nastavlja se u domu poznatog pevača, a Saša kaže da svake godine priželjkuje da baš on pronađe novčić u božićnoj česnici.

Nema tu ravnopravne borbe, već kakva ti je sreća u tom trenutku, ali se trudim da namirišem sa koje je strane novčić. Bilo je godina kada mi je polazilo za rukom, ali i onih kada nije. Da li će brat, majka ili ja dobiti novčanicu dođe na isto. Bitno je da ostane u kući, a lako ćemo podeliti. Kod nas novac služi samo da nam olakša život koliko je moguće, nismo nikada gledali ništa kroz finansije", tvrdi Kovačević koji pripada onoj grupi ljudi koji umeju da štede.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

A post shared by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

Poznati pevač ističe da je veoma zahvalan na vaspitanju koje je dobio od svoje porodice. Kako ističe, Saša Kovačević, roditelji su ih uputili i na to kako da rukuju sa svojim finansijama. 

Roditelji su nas vaspitali tako da treba da naučimo da štedimo kako bi sutra mogli svoje želje da ispunimo. To se vidi i kroz moju karijeru. Novac koji sam zaradio nije protraćen već je uložen u prave stvari. Ne želim dinara kada je karijera u pitanju i za putovanja, to su moja dva zadovoljstva".

 

makonda-tracker